top of page

Usluge instalacije i održavanja

Carna Engineering je specijalizovana za puštanje u rad i sve vrste intervencija održavanja na automatizovanim sistemima za pakovanje i automatizovanim sistemima skladištenja koji se koriste u različitim industrijama kao što su industrija građevinskog materijala, industrija papira i kartona, prehrambena industrija, građevinska industrija i druge industrije.

Dark-Background
IMG_20190620_104503_edited_edited.jpg

Usluga zamene glave za vezivanje

Carna Engineering ima bogato iskustvo sa automatskim mašinama za pakovanje, posebno vezivanjem paleta PP i PET trakama. U ovom području pružamo efikasnu podršku i održavanje glava za vezivanje PP i PET traka.

Možemo zameniti vašu glavu za vezivanje tokom održavanja, dok se vaša glava za vezivanje pregleda, čisti i zamenjuje radi pravilnog funkcionisanja.

Važno nam je da radimo na način koji omogućava nesmetano odvijanje vašeg proizvodnog procesa.

IMG_20190507_173928(1).jpg

Daljinska podrška

Omogućavamo našim korisnicima privremeni pristup ili kontrolu udaljenog Windows računara putem mreže ili Interneta radi rešavanja problema bez direktnog dodira sa uređajem, ako je potrebno.

Pravimo onlajn asistenciju gde uspostavljamo vezu sa vašim sistemom i analiziramo vaše potrebe kako bismo prilagodili sistem novim izazovima tržišta. Zajedno možemo pronaći najpogodnije rešenje i ažurirati softver za buduće uspehe.

IMG_20221222_091144_edited.jpg

Automatizovano skladište

Sa našim iskustvom, možemo vam pružiti savete o najboljem rešenju za vaše potrebe automatizovanog skladišta. Možemo montirati automatizovano skladište i prilagoditi softver prema vašim specifičnim zahtevima.

Naša podrška može obuhvatiti obuku za korišćenje automatizovanog skladišta, pružanje usluga održavanja i onlajn podrške, gde smo uvek dostupni da rešimo sve probleme koji se mogu pojaviti.

Adresa

Ruvarčeva 12, 11000 Beograd, SRBIJA

Jove Neguševića 2, 22410 Pećinici, SRBIJA

Telefon

Email

Dark-Background
Carna Logo L.png

Meni

Galerija

bottom of page