top of page

Vertikalne skladišne jedinice

Automatski vertikalni sistem za skladištenje i prikupljanje proizvoda.

Vertimag je idealno rešenje za skladištenje i upravljanje materijalima bilo koje forme, težine, veličine i omogućava bolje iskorišćenje širine i visine prostora.

Dark-Background

Vertikalni modul za dizanje - Vertimag

IMG_20230519_140532.jpg
IMG_20230602_094604_edited_edited.jpg

Automatizovani sistem za skladištenje i izdavanje sa konceptom "roba-ka-osobi" nudi brojne prednosti proizvodnim, skladišnim i distributivnim centrima.

Dostavljanjem potrebnog skladišta direktno operatoru za samo nekoliko sekundi, eliminiše se potrebno vreme za pretragu i manipulaciju robom. Operatori su precizniji i brži, a proces odabira narudžbina je optimizovan.

vertimag_img_1_edited.jpg

Povećana efikasnost u odabiru proizvoda

vertimag_img_6.JPG
IMG_20230530_110947.jpg

Bolja praćenost i upravljanje inventarom u realnom vremenu; sve operacije isporuke se prate i dokumentuju, postiže se potpuna praćenost narudžbina i kontrola inventara u realnom vremenu.

IMG_20230525_141616.jpg

Delovi se automatski dostavljaju na optimalnu ergonomsku visinu za izdavanje, eliminišući potrebu za podizanjem, savijanjem, penjanjem stepenicama i nepotrebnim kretanjem, što izlaže operatore potencijalnim povredama.

Vertimag vertikalni modul za dizanje je idealno rešenje:

1.

Vertikalni prostor objekta je preko 12 metra;

2.

Postoji potreba za fleksibilnim rešenjem za skladištenje kako bi se lako prilagodila promena u količini i veličini uskladištenih delova;

3.

Proizvodi imaju različite veličine i težinu;

4.

Operacija sakupljanja zahteva integrisanu pomoć pri podizanju.

bottom of page